Meie lugu – Karin ja Alar

Ostsime maja nagu põrsa kotis – müüjal polnud lihtsalt võtmeid! Tulime siia teadmisega, et uks tuleb maha lõhkuda. Aga enne kui jõudsime hakata lammutama, tuli naabrinaine ja ütles, et ei-ei, lõhkuda pole küll vaja, tal on võti olemas!” jutustab Alar, ja lisab: “Head suhted naabritega on nii olulised, sest iial ei tea, millise ukse nad võivad aidata avada!”

Kui otsite parimad majutuskohad Võrus, siis Rõuge järvede kaisus asuv Ööbikuoru villa on selleks ideaalne koht. Meie villa on romantikute rahusadam. Luksuslik pesa, mille ümber plahvatavad kevadel õitsele toomingad, suviti laksutavad ööbikud ning järved loksutavad laisalt laineid kaldale.

“Rõuge on kõige ilusam koht siin Eestimaa nurgas!” muheleb Ööbikuoru villa peremees Alar Hõim. Seitsmejärvemaa Rõuge võlub. Nagu ka hubane Ööbikuoru villa.

Ööbikuoru Villa loomise käigus kogesime kui õige on ütlus: „Mõistus on armastusele väga nõrk vastane.”

Ööbikuoru Villa – Väärtuslikult Veedetud Aeg…

Ööbikuoru Villa avas oma uksed külastajatele 2013 aasta kevadel. Koht nägi ilmavalgust peamiselt seetõttu, et see asub meie arvates kõige ilusamas Eestimaa paigas. Me ei raatsinud seda jätta vaid endale nautimiseks ja tahtsime, et sellest saaks osa iga Eestimaa inimene. Seetõttu lõime siia täiesti oma kujunduse ja maitse järgi 18 majutuskohaga Ööbikuoru Villa ja restoran-kohviku Andreas.

Ööbikuoru villa kaks maja on külastajaile avatud küll aasta läbi, ent põhiline külastushooaeg on suvel.

Peremees tunnustab, et töötajatega on Ööbikuoru villal väga vedanud! Küsime ju ikka klientidelt tagasisidet, ja nii sageli märgitakse me töötajate sooja ja asjalikku suhtumist!

Ööbikuoru Villas saab nautida tervendavat soolakambrit ja kümmelda kümblustünnis ning kogeda UNESCO vaimse pärandi esindusnimekirja kantud suitsusauna müstikat. Järve ääres on väikene liivarand ja võimalik on tellida massaaži ning nautida tünnisauna mõnusid.

Restoran Andreas pakub menüüd, mille koostamisel on ainest saadud Võrumaa toidukultuurist, tänapäevastest trendidest ning aastaaegade vaheldumisest. Paneme erilist rõhku kohalikule toidule ja suur osa meie kasutatavast toiduainest pärineb otse Võrumaa taludest. Usume, et ka Eestimaa kaugeimates paikades on võimalik pakkuda head toitu, mis on pealinna restoranidega samal tasemel. Seda tullaksegi meie juurde nautima.

Meie juures on saanud populaarseteks oma oluliste sündmuste tähistamine, siin võõrustatakse külalisi ning peetakse tööalaseid kokkusaamisi ning ka sünnipäevi.

Parimad majutuskohad Võrus ja Rõuges ootavad Teid!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. LISAINFO. Nõustun